Cursusdata & locatie
BEKIJK DE DATA & ERVAAR HET MAKEN VAN KAAS
De workshops hebben een maximum van 10 personen. Onderstaand de verschillende data en het aantal nog beschikbare plaatsen! Aanmelden kan via website met vermelding van Uw e-mailadres, de bevestiging van Uw inschrijving ontvangt U via een e-mail met verzoek om betaling. Indien er meerdere inschrijvingen zijn, geldt de volgorde van binnenkomst van de aanmelding. Als de sessie vol geboekt is, krijgt U hiervan bericht en heeft U de mogelijkheid om bij de eerstvolgende sessie op de lijst geplaatst te worden.
Beschikbare data van de workshop:
Door allerlei omstandigheden hebben we lang geen workshop kunnen verzorgen, maar we hebben goed nieuws. We hebben een locatie gevonden, die beperkt beschikbaar is en we willen voorlopig eenmalig een workshop verzorgen bij Hof van Kessel aan de Lange Nieuwstraat in Kloosterzande.
We willen dat doen op zaterdag 26 oktober 2024 bij voldoende deelname. Het minimum aantal deelnemers is 8, het maximale 12.
Bij deze workshop wordt door de Fam. van Kessel tijdens het persen van de kaas een proeverij verzorgd van ambachtelijke producten, die zij zelf maken ( jam, compote, kersensap, diverse likeuren etc.) tevens kunt U een paar kaasjes proeven. Deze producten zijn ook (beperkt) te koop ter plaatse. Wel graag contant afrekenen.
Mede door de proeverij en de kosten van de locatie is de prijs voor de workshop incl. proeverij € 50 per persoon.
Mocht dit een succes zijn, willen we overwegen om in 2025 weer 1 of 2 workshops te organiseren.
Voor vragen, mag U natuurlijk altijd het contactformulier gebruiken.
Voor de workshop wordt verse, volle koemelk (*) van een lokale boerderij gebruikt.
Op verzoek zijn voor groepen van 8 tot 10 personen ook andere data mogelijk, op voorwaarde dat de locatie beschikbaar is. Keuze: alleen workshop voor € 35,- p.p.( kan ALLEEN op weekdagen, mits de kantine van de voetbal beschikbaar is!!) of workshop met proeverij en uitleg/recept voor het maken van roomkaas voor € 50,- p.p.
(*)Ook kan er, indien gewenst, verse geitenmelk gebruikt worden. Keuze hiervoor gaat per hele groep. Extra kosten hiervoor bedragen € 5,- p.p. Vraag naar de mogelijkheden.
Locatie van de workshop
SDO’63
Roverbergsepad 4
4586 AH Lamswaarde